Τεχνική Υποστήριξη Υπολογιστών
en English gr Greece

Σχεδιασμός και Ανάπτυξη Δικτυακού τόπου

Στην PC Express ξεχωρίζουμε επειδή εκτός από το σχεδιασμό του δικτυακού σας τόπου μπορούμε να αναλάβουμε την προώθησή του στο Διαδίκτυο, να φιλοξενήσουμε το δικτυακό σας τόπο στους servers μας, να διατηρούμε το δικτυακό σας τόπο ενημερωμένο με νέο περιεχόμενο και να φροντίζουμε όλες τις τεχνικής φύσης ανάγκες που προκύπτουν. Σας αφήνουμε να εστιαστείτε στις δραστηριότητες της επιχείρησης σας χωρίς να χρειάζεται να ανησυχείτε για τα τεχνικά θέματα που αφορούν την λειτουργία ενός επιτυχημένου δικτυακού τόπου τα οποία αναλαμβάνουμε εμείς.website_design_and_development.jpg


Την επιχείρηση σας τη γνωρίζετε καλύτερα από τον καθένα. Στην PC Express θα εργαστούμε ως συνεργάτες σας και θα συμπράξουμε ώστε να σχεδιάσουμε ένα δικτυακό τόπο που θα εκπληρώνει τους στόχους και θα εξυπηρετεί τις ανάγκες σας. Είμαστε υπερήφανοι για τις σχέσεις στενής συνεργασίας που δημιουργούμε με καθένα από τους πελάτες μας με σκοπό να διευκολύνουμε την υλοποίηση αυτού που έχετε στο μυαλό σας σε ένα δικτυακό τόπο που θα ξεπερνά τις προσδοκίες σας.


Το πρώτο πράγμα που θα παρατηρήσετε όταν συζητήσετε με κάποιον αντιπρόσωπο της PC Express είναι ότι ακούμε... Τελικά, θεωρούμε ότι δεν προσφέρουμε υπηρεσία στον πελάτη αν δεν ακούσουμε πρώτα τους στόχους του και δεν κατανοήσουμε το όραμα του. Η διαδικασία ανάπτυξης δικτυακών τόπων που ακολουθούμε μας δίνει τη δυνατότητα να κατανοήσουμε το όραμα σας και να δημιουργήσουμε ένα δικτυακό τόπο που θα εξυπηρετεί τις ανάγκες της επιχείρησης σας.


Όπως μπορείτε να δείτε από τα 7 βήματα της διαδικασίας μας ο πελάτης εμπλέκεται σε όλες τις φάσεις της ανάπτυξης. Με συνεχή επικοινωνία με τους πελάτες μας μπορούμε να καταλάβουμε το όραμα τους και τελικά να το υλοποιήσουμε ως το δικό τους δικτυακό τόπο.

 


ΤΑ 7 ΒΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΕΝΟΣ ΔΙΚΤΥΑΚΟΥ ΤΟΠΟΥ

1. Σύσκεψη
Η διαδικασία ανάπτυξης που ακολουθούμε ξεκινά με μια λεπτομερή πρόταση για το έργο. Μετά από μια αρχική σύσκεψη, θα δημιουργήσουμε μια λεπτομερή πρόταση για το έργο και θα ορίσουμε κάποια χρονική στιγμή για να αναθεωρήσουμε μαζί σας αυτήν την αρχική πρόταση.

2. Σχεδιασμός
Αμέσως μόλις αποδεχτείτε την πρόταση μας, θα δημιουργήσουμε μια λεπτομερή περιγραφή του δικτυακού σας τόπου για να την αξιολογήσετε και να την εγκρίνετε.

3. Ιδέα/Concept
Με βάση την αρχική μας σύσκεψη, η σχεδιαστική μας ομάδα θα αναπτύξει μια σχεδιαστική ιδέα μιας ιστοσελίδας του δικτυακού σας τόπου, για να λάβετε μια ιδέα για την εμφάνιση και την αίσθηση του τελικού προϊόντος. Θα έχετε τη δυνατότητα να προτείνετε αλλαγές στη βασική ιδέα πριν την παραγωγή.

4. Ανάπτυξη
Η φάση ανάπτυξης ενός δικτυακού τόπου μπορεί να ποικίλει μεταξύ 1 και 6 εβδομάδων ή και περισσότερο, ανάλογα με την πολυπλοκότητα του έργου. Καθ’ όλη τη διάρκεια της διαδικασίας θα ενημερώνεστε σχετικά με την πρόοδο του έργου σας.

5. Αναθεώρηση
Με την ολοκλήρωση του δικτυακού σας τόπου, θα τον αναρτήσουμε στον server μας για αναθεώρηση. Ένας αντιπρόσωπος μας θα συζητήσει το έργο μαζί σας και θα καταγράψει τις όποιες αλλαγές πρέπει να γίνουν πριν την παρουσίαση του δικτυακού σας τόπου.

6. Λανσάρισμα/Launch
Μόλις εγκρίνετε το τελικό σχέδιο θα ανεβάσουμε το δικτυακό σας τόπο στο λογαριασμό σας στην υπηρεσία που σας παρέχει χώρο φιλοξενίας.

7. Συντήρηση
Μετά την ολοκλήρωση της αρχικής διαδικασίας ανάπτυξης, η PC Express παρέχει στους πελάτες της συντήρηση σε διαρκή βάση έτσι ώστε να διατηρήσει τους δικτυακούς τους τόπους ανανεωμένους και ελκυστικούς.

 


ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΕΤΕ ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΔΙΚΤΥΑΚΟ ΤΟΠΟ

1. Απευθυνθείτε σε μια ευρύτερη αγορά:
Κάθε μέρα όλο και περισσότεροι άνθρωποι χρησιμοποιούν το Internet για να βρουν προϊόντα και υπηρεσίες. Αν έχετε δικτυακό τόπο τοποθετείτε την επιχείρηση σας μέσα σε αυτήν τη διαρκώς αυξανόμενη αγορά.

2. Προσφέρετε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας:
Η αναζήτηση προϊόντων και υπηρεσιών στον Παγκόσμιο Ιστό είναι μια συνήθης τεχνική που χρησιμοποιούν οι πιθανοί πελάτες. Ένας δικτυακός τόπος σας δίνει τη δυνατότητα να παρουσιάσετε πολλά προϊόντα και να περιγράψετε αναλυτικά τις υπηρεσίες σας. Η παροχή επιπλέον πληροφοριών σχετικά με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας θα σας φέρει περισσότερους πελάτες.

3. Βελτιώστε τις προσφερόμενες υπηρεσίες σας:
Ένας δικτυακός τόπος σας δίνει τη δυνατότητα να είστε διαθέσιμοι στους πελάτες σας 24 ώρες το εικοσιτετράωρο. Μπορείτε να παρέχετε απαντήσεις σε συχνές ερωτήσεις, να παρέχετε συνδέσμους προς δικτυακούς τόπους κατασκευαστών, να παρέχετε πληροφορίες τεχνικής υποστήριξης και να φιλοξενείτε άλλες υπηρεσίες φιλικές προς το χρήστη. Αυτό θα εξοικονομήσει χρόνο σε εσάς και τους πελάτες σας καθώς τους προσφέρετε ανά πάσα στιγμή τις υπηρεσίες που αναμένουν.

4. Ανταγωνιστείτε σε ένα χώρο ίσων ευκαιριών:

Είτε απασχολείτε 2, 22, ή 2200 άτομα, το Internet σας προσφέρει τη δυνατότητα να ανταγωνιστείτε σε ένα “χώρο ίσων ευκαιριών”. Ένας επαγγελματικά σχεδιασμένος δικτυακός τόπος θα σας τοποθετήσει ως ένα κορυφαίο διεκδικητή του μεριδίου που σας αναλογεί σε μια διαρκώς αυξανόμενη αγορά.

5. Παρέχετε ενημερωμένες πληροφορίες:
Οι αγοραστές θέλουν ότι είναι περιζήτητο (hot) τώρα. Ένας δικτυακός τόπος σας δίνει τη δυνατότητα να αλλάζετε το περιεχόμενο του γρήγορα και ανέξοδα. Εσείς απλά παρέχετε το νέο υλικό στο άνθρωπο που σχεδίασε το δικτυακό σας τόπο και εκείνος θα ενημερώσει το site σας. Και στις δύο περιπτώσεις κερδίζετε και εσείς και οι πελάτες σας.

 

 

 

Επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο 210.960.6860 για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις υπηρεσίες ανάπτυξης δικτυακών τόπων.

 

 

PC Express can take care of all your business computer, network and IT needs.