Τεχνική Υποστήριξη Υπολογιστών
en English gr Greece

Laptop-screen-guarantee.jpg

Εγγύηση χαμηλότερης τιμής για αντικατάσταση οθόνης laptop στην Ελλάδα

Εάν βρείτε χαμηλότερη δημοσιευμένη τιμή για την ίδια μάρκα και μοντέλο οθόνης laptop, συμπεριλαμβανομένης της εγκατάστασης, πριν την αγορά σας ή και για 30 μέρες μετά την αντικατάσταση της οθόνης σας, θα σας κάνουμε την ίδια τιμή και θα σας επιστρέψουμε το 50% της διαφοράς. Απλά φέρτε μας την δημοσίευση του τοπικού καταστήματος με την χαμηλότερη τιμή, όσο είναι σε ισχύ, και θα έχετε την έκπτωσή σας.


Αντικατάστασης οθόνες laptop Sony σε χαμηλές τιμές


Γρήγορη αντικατάσταση οθόνης laptop Sony

Έχουμε πολλές ετοιμοπαράδοτες οθόνες laptop Sony. Αντικαθιστούμε το 90% των σπασμένων οθονών laptop Sony την ίδια μέρα.

Δωρεάν παραλαβή και παράδοση για την επισκευή Sony laptop

Εάν ζείτε εντός της Αττικής, προσφέρουμε δωρεάν παραλαβή και παράδοση όταν αντικαθιστούμε την σπασμένη οθόνη του Sony φορητού σας!   

Επισκευή φορητού Sony εκτός Αττικής

Εάν ζείτε εκτός αττικής, μπορείτε να μας στείλετε τον Sony φορητό σας με courier και εμείς θα αντικαταστήσουμε την οθόνη φορητού και θα το στείλουμε την ίδια μέρα.

Εάν το μέγεθος της οθόνης του φορητού σας δεν εμφανίζεται παρακάτω ή αν έχετε Sony LED οθόνη φορητού, μην ανησυχείτε, αντικαθιστούμε όλα τα μεγέθη και τύπους οθονών Sonylaptop. Πάρτε μας ένα τηλέφωνο για να μάθετε την διαθεσιμότητα και το κόστος της οθόνης του φορητού σας.


Επισκευή οθόνη laptop

Κοινά προβλήματα που μπορεί να διορθώσει μια νέα laptop οθόνη

Ραγισμένη laptop Οθόνη, «Νεκρή» laptop Οθόνη, Σκοτεινή laptop Οθόνη, Ύπαρξη Γραμμών στην laptop Οθόνη, Ξεθωριασμένα Χρώματα στην laptop Οθόνη, Χαμηλή Αντίθεση στην laptop Οθόνη (Σκοτεινή ή Αχνή Οθόνη) - (αυτό θα μπορούσε επίσης να είναι και πρόβλημα του inverter, Έλλειψη κάποιων γραμμών της laptop οθόνης.
Προσφέρουμε επισκευή φορητού Sony για όλα τα μοντέλα Sony φορητών.