Τεχνική Υποστήριξη Υπολογιστών
en English gr Greece

Η Εγγύηση της PC Express

Στην PC Express, η δέσμευσή μας προς τους πελάτες μας είναι ότι η εργασία μας δεν έχει ολοκληρωθεί εάν ο πελάτης δεν είναι απόλυτα ικανοποιημένος. Στηρίζουμε την εργασία μας και την ποιότητά της με την Εγγύηση των 30 ημερών μας!

PC Express 30 ΜΕΡΕΣ ΕΓΓΗΣΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ


Η PC Express εγγυάται ότι όλες οι εργασίες/υπηρεσίες που παρέχονται από αυτήν είναι χωρίς ελαττώματα/προβλήματα για 30 ημέρες από την ημερομηνία παροχής της υπηρεσίας. Εάν προκύψει το ίδιο πρόβλημα λογισμικού (software) ή εάν οποιοδήποτε εξάρτημα/υλικό (hardware) σας έχουμε εγκαταστήσει ή πουλήσει πάψει να λειτουργεί, θα σας το διαγνώσουμε, επισκευάσουμε και/ή αντικαταστήσουμε χωρίς κανένα απολύτως επιπρόσθετο κόστος ή χρέωση. Όλες οι συσκευές υλικού (hardware) που πωλούνται από την PC Express καλύπτονται επίσης και από την εγγύηση του κατασκευαστή.Υπάρχουν κάποιες σημαντικές εξαιρέσεις σ’ αυτήν την πολιτική:


* Αν απαιτούνται επιπρόσθετες επισκευές που δεν ήταν μέρος της αρχικής επισκευής, τότε αυτές θα χρεωθούν με τις κανονικές μας χρεώσεις.

* Αν η αρχική επισκευή αφορούσε την αφαίρεση κακόβουλου λογισμικού/malware (ιός [virus] ή λογισμικό υποκλοπών [spyware]), η επανάληψη της ίδιας μόλυνσης δεν καλύπτεται από την παραπάνω εγγύηση.


Εάν έχετε οποιαδήποτε απορία σχετικά με την Εγγύησή μας, επικοινωνήστε μαζί μας στο 210.960.6860