Τεχνική Υποστήριξη Υπολογιστών
en English gr Greece

Αλλαγή/Μετακόμιση Γραφείου

Σχεδιάζετε να μετακομίσετε σε νέα γραφεία; Αν ναι, τότε θα χρειαστείτε μια επαγγελματική υπηρεσία μετακίνησης πληροφοριακών συστημάτων για να σας μετακινήσει τους διακομιστές σας (servers), τους υπολογιστές, τα routers, τα switches, office_relocation_service.jpgτους εκτυπωτές και τις περιφερειακές συσκευές σας, χωρίς να διαταραχθεί η συνολική εγκατάσταση του δικτύου των υπολογιστών σας.

 

Η μετακόμιση ενός δικτύου δεν είναι ποτέ εύκολη και πολύ συχνά μπορεί να είναι καταστροφική για το ίδιο το δίκτυο και την επιχείρησή σας, εάν δε γίνει σωστά. Η ασφαλέστερη κίνηση που πρέπει να κάνετε είναι να προσλάβετε μια επαγγελματική ομάδα τεχνικών για να μετακινήσουν τους υπολογιστές και το δίκτυο για εσάς. Η PC Express θα αναλάβει και θα εκτελέσει τη μετακίνηση των υπολογιστών και του δικτύου σας για εσάς. Η PC Express σας προσφέρει μια συνολική υπηρεσία μετακίνησης πληροφοριακών συστημάτων αφού θα αποσυνδέσουμε και θα επανασυνδέσουμε τους διακομιστές σας (servers), τους υπολογιστές, τα routers, τα switches, τους εκτυπωτές και τις περιφερειακές συσκευές σας και θα σιγουρευτεί ότι όλα λειτουργούν ακριβώς όπως και στο προηγούμενο γραφείο σας.

 

Έχουμε επίσης τη δυνατότητα να μετακινήσουμε το τηλεφωνικό σας κέντρο (PBX) και να εγκαταστήσουμε την απαραίτητη καλωδίωση στο νέο σας γραφείο. Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα σχετικά με την Υποστήριξη και τις Υπηρεσίες Επαγγελματικών Δικτύων για περισσότερες πληροφορίες για το πως μπορεί η PC Express να βοηθήσει τη δική σας επιχείρηση.

PC Express can take care of all your business computer, network and IT needs.