Τεχνική Υποστήριξη Υπολογιστών
en English gr Greece

Microsoft Registered Partner

H PC Express κατέχει τη θέση του Πιστοποιημένου Συνεργάτη της Microsoft (Microsoft Registered Partner). Οι συνεργάτες της Microsoft είναι ανεξάρτητες επιχειρήσεις που προσφέρουν στους πελάτες τους την κατάλληλη τεχνολογία για την επιχείρισή τους μέσω παροχής συμβουλών, ανάπτυξης, υποστήριξης πελατών, της υπηρεσίας φιλοξενίας (hosting), εκπαίδευσης και πολλά περισσότερα. Διαβάστε παρακάτω για να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες γιατί είναι τόσο σημαντικό να έχετε έναν Εγγεγραμμένο Συνεργάτη της Microsoft ως συνεργάτη σας στην υποστήριξη και υπηρεσιών ΤΠ της εταιρείας σας.


(Το παρακάτω κείμενο προέρχεται από τη Δικτυακή τοποθεσία της Microsoft)


Τι είναι ένας Συνεργάτης της Microsoft;

Οι συνεργάτες της Microsoft είναι ειδική στο πεδίο τους, γεγονός το οποίο συμβάλλει στη σύσταση της Microsoft για την χρήση τους για την παροχή και εγκατάσταση των λύσεων ΤΠ της εταιρείας σας. Συνεργαζόμαστε στενά με τους συνεργάτης της Microsoft, οποίοι είναι όλοι ιδιαίτερα κατάλληλοι και έμπειροι. Είναι οι μόνες επιχειρήσεις που εμπιστευόμαστε για να παρέχουν τα προϊόντα μας και να αναπτύσσουν τα συστήματα βασισμένα στις τεχνολογίες της Microsoft.


Γιατί χρειάζεστε ένα Συνεργάτης της Microsoft;

Ένας συνεργάτης της Microsoft μπορεί να σας βοηθήσει να καθορίσετε επακριβώς τη λύση ΤΠ ή λογισμικού που χρειάζεται η επιχείρηση σας, ανεξάρτητα από το μέγεθός της. Μπορούν να εξετάσουν επιδέξια τις ανάγκες της επιχείρισή σας και να σας προτείνουν λύσεις που θα σας αποφέρουν μετρήσιμα οφέλη.


Οι Συνεργάτης της Microsoft έχουν ένα ευρύ φάσμα ειδικότητας που καλύπτει τις ανάγκες σας.


Οι Συνεργάτες της Microsoft μπορούν να σας προσφέρουν:

  • Υποστήριξη σε διάφορους τομείς τεχνικής εξειδίκευσης, συμπεριλαμβανομένης της υποδομής, της δικτύωσης, του αυτοματισμού γραφείου, του ηλεκτρονικού εμπορίου, της συνεργασίας, της επιχειρηματικής κατασκοπείας και άλλων τομέων αιχμής.
  • Μια ευρεία σειρά υπηρεσιών, συμπεριλαμβανομένης της διαβούλευσης, της κατάρτισης, της εφαρμογής, της συντήρησης, της υποστήριξης, και των υπηρεσιών φιλοξενίας.
  • Υποστήριξη από ειδικούς, με στήριξη 24 ώρερς - 7 ημέρες την εβδομάδα από τη Microsoft για να τους υποστηρίξει στην υποστήριξη σας.
  • Πλούτο εμπειρίας – πολλοί συνεργάτες έχουν προσφέρει λύσεις τεχνολογίας για πολλά χρόνια, όπως πιστοποιείται από τις αναφορές των πελατών μας.