Τεχνική Υποστήριξη Υπολογιστών

Τεχνική Υποστήριξη Η/Υ

Υπηρεσίες για Gadgets

Ρύθμιση MP3 Player
Θα εγκαταστήσουμε το λογισμικό που συνοδεύει το τη νέα σας συσκευή MP3 player, θα ρυθμίσουμε τη μουσική βιβλιοθήκη σας και θα δείξουμε πώς να βάλετε αρχεία μουσικής στο player σας.
Ρύθμιση Ψηφιακής Κάμερας
Θα εγκαταστήσουμε το λογισμικό για τη νέα σας κάμερα και θα επιβεβαιώσουμε ότι η καινούργια σας κάμερα συνδέετε με τον υπολογιστή σας. Θα σας εκπαιδεύσουμε για το πώς να χρησιμοποιείτε το λογισμικό.
Κινητό Τηλέφωνο και Επίδειξη
Έχετε χάσει ποτέ το κινητό σας τηλέφωνο και μαζί όλες τις επαφές και τους τηλεφωνικούς αριθμούς; Θα ρυθμίσουμε στον υπολογιστή σας το Microsoft Outlook ή το Outlook Express να δημιουργεί αντίγραφα ασφαλείας όλων των επαφών σας αυτόματα. Κάθε φορά που θα συνδέετε το τηλέφωνο σας με τον υπολογιστή σας θα αποθηκεύονται στον υπολογιστή όλες οι νέες επαφές. Αν χάσετε το τηλέφωνο σας, αγοράστε ένα άλλο και θα μεταφέρουμε όλες τις επαφές σας στο νέο σας τηλέφωνο.

Γλιτώστε χρήματα χρησιμοποιώντας πρόσθετες υπηρεσιές στην ίδια επίσκεψη!

Με την Εκπτωση Πολλαπλής Εξυπηρέτησης: κατά την διάρκεια μιας επίσκεψης χρεώνουμε στη μισή τιμή κάθε πρόσθετη υπηρεσία μας εκτός της βασικής (του ίδιου ή μικρότερου κόστους)!

Η PC Express ειδικεύεται στην επισκευή υπολογιστών όπως και στην επισκευή laptop, ανεξαρτήτως από πού το αγοράσατε.