Τεχνική Υποστήριξη Υπολογιστών
en English gr Greece

Laptop-screen-guarantee.jpg

Εγγύηση χαμηλότερης τιμής για αντικατάσταση οθόνης laptop στην Ελλάδα

Εάν βρείτε χαμηλότερη δημοσιευμένη τιμή για την ίδια μάρκα και μοντέλο οθόνης laptop, συμπεριλαμβανομένης της εγκατάστασης, πριν την αγορά σας ή και για 30 μέρες μετά την αντικατάσταση της οθόνης σας, θα σας κάνουμε την ίδια τιμή και θα σας επιστρέψουμε το 50% της διαφοράς. Απλά φέρτε μας την δημοσίευση του τοπικού καταστήματος με την χαμηλότερη τιμή, όσο είναι σε ισχύ, και θα έχετε την έκπτωσή σας.


Αντικατάσταση σπασμένης οθόνης laptop

Εάν η οθόνη του laptop έχει ραγίσει ή σπάσει, μπορούμε να την αντικαταστήσουμε με μια καινούργια. Θα κανονίσουμε να έρθουμε να παραλάβουμε το laptop για επισκευή από το σπίτι ή το γραφείο σας, θα αντικαταστήσουμε την οθόνη του και θα σας το παραδώσουμε πίσω το γρηγορότερο δυνατόν. Παρέχουμε χαμηλού κόστους αλλά υψηλής ποιότητας υπηρεσίες αντικατάστασης laptop οθονών LCD για όλες τις μάρκες και μοντέλα Laptop.


Κοινά προβλήματα που μπορεί να διορθώσει μια νέα laptop οθόνη:

laptop_lcd_screen_repair.jpg

  • Ραγισμένη laptop οθόνη
  • «Νεκρή» laptop οθόνη
  • Σκοτεινή laptop οθόνη
  • Ύπαρξη Γραμμών στην laptop οθόνη
  • Ξεθωριασμένα Χρώματα στην laptop οθόνη
  • Χαμηλή Αντίθεση στην laptop οθόνη (Σκοτεινή ή Αχνή Οθόνη) - (αυτό θα μπορούσε επίσης να είναι και πρόβλημα του inverter)
  • Έλλειψη κάποιων γραμμών της laptop οθόνης.

Κόστος Αντικατάστασης της LCD οθόνης ενός Laptop:

Το κόστος αυτής της υπηρεσίας εξαρτάται από το μέγεθος της οθόνης του laptop. Οι παρακάτω τιμές σχετίζονται με τη νέα οθόνη laptop και την εγκατάστασή της.


Η Αντικατάσταση της Οθόνης Laptop είναι Διαθέσιμη Οπουδήποτε στην Ελλάδα:

Προσφέρουμε την υπηρεσία μας σχετικά με την αντικατάσταση της οθόνης LCD του laptop, οπουδήποτε στην Ελλάδα. Απλά πακετάρετε και αποστέλλεται το laptop στα γραφεία μας στην Αθήνα, όπου εμείς θα αντικαταστήσουμε την οθόνη σας και θα σας επιστρέψουμε το laptop σας μέσα σε 2 ημέρες (Εάν η οθόνη του φορητού υπολογιστή σας δεν είναι διαθέσιμη, μπορεί να χρειαστεί μέχρι και 1 εβδομάδα για να την παραλαβή της).