Τεχνική Υποστήριξη Υπολογιστών
en English gr Greece

Παροχή Υπηρεσιών Laptop Οπουδήποτε στην Ελλάδα

Η PC Express σας παρέχει υπηρεσίες laptops σε οποιαδήποτε πόλη της Ελλάδας.

Η εύρεση τοπικών επαγγελματικών υπηρεσιών για φορητούς υπολογιστές (laptops) είναι δύσκολη. laptop_service_greece_map.jpgΓι’ αυτό σας παρέχουμε τις επαγγελματικές υπηρεσίες μας σχετικά με τους φορητούς υπολογιστές μέσω ταχυδρομείου. Καλέστε μας στο τηλέφωνο για να μας ενημερώσετε για τα προβλήματα των φορητών σας υπολογιστών και θα σας δώσουμε μια εκτίμηση για την επιδιόρθωσή τους. Αφού συμφωνήσετε με την εκτίμηση κόστους μας, θα πρέπει απλά να μας αποστείλετε το φορητό σας υπολογιστή και εμείς, με τη σειρά μας, θα τον επιδιορθώσουμε το γρηγορότερο και θα σας το αποστείλουμε. Είναι τόσο απλό.


Οι ακόλουθες οδηγίες αποστολής είναι πολύ σημαντικές για την προετοιμασία του φορητού σας υπολογιστή (laptop) για αποστολή του σε εμάς.

  • Χρησιμοποιήστε ένα κουτί/κιβώτιο με τουλάχιστον 5 εκ. απόσταση μεταξύ του φορητού υπολογιστή (laptop) και του κουτιού/κιβωτίου. Γεμίστε αυτό το κενό με φύλλα φυσαλίδων ή άλλο υλικό συσκευασίας. Το υλικό συσκευασίας θα πρέπει να γεμίσει ολόκληρο το κενό αέρος για να αποτρέψει τη μετακίνηση του φορητού υπολογιστή (laptop) κατά τη μεταφορά.
  • Σιγουρευτείτε ότι συμπεριλάβατε τη μπαταρία και τον φορτιστή και το καλώδιο τροφοδοσίας στο κουτί/κιβώτιο. Μερικές φορές κάποιο από αυτά τα αντικείμενα είναι η αιτία του προβλήματός σας. Τοποθετήστε τον φορτιστή στο πλάι του υπολογιστή καθώς αυτό θα αποτρέψει οποιαδήποτε ζημιά μπορεί να προκληθεί από την εφαρμογή πίεσης πάνω στην οθόνη LCD.
  • Σιγουρευτείτε ότι συμπεριλάβατε το όνομά σας, τη διεύθυνσή σας, τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας καθώς και ένα τηλέφωνο επικοινωνίας (για το πρωί ή/και το απόγευμα). Επίσης, συμπεριλάβετε και ένα αντίγραφο του μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που λάβατε από εμάς σχετικά με την επιδιόρθωση του φορητού υπολογιστή σας.


Οι ακόλουθες οδηγίες ναυτιλίας είναι πολύ σημαντικές κατά το προετοιμασία του laptop σας για τη ναυτιλία σε μας.


Εκτιμώμενο κόστος από πόλεις εκτός Αθηνών
Βάρος Τιμή για κάθε μεταφορά (μία κατεύθυνση)
3 κιλά €14.60  
4 κιλά €17.40  
5 κιλά €20.20  
6 κιλά €23.00  

 

Η PC Express μπορεί να σας δανείσει ένα laptop για όσο διαρκεί η επισκευή του laptop σας.