Τεχνική Υποστήριξη Υπολογιστών
en English gr Greece


Υπηρεσία Αντικατάστασης του Inverter Ενός Laptop


Ένα από τα πιο κοινά προβλήματα με την οθόνη LCD ενός laptop είναι τ’ ότι σταματά να λειτουργεί ο εναλλάκτης ή πιο γνωστό ως inverter. Εάν η οθόνη LCD του laptop είναι πολύ σκοτεινή ή τρεμοπαίζει, είναι πολύ πιθανόν να είναι πρόβλημα του inverter. Μπορούμε να αντικαταστήσουμε το inverter του laptop σας μ’ ένα νέο έτσι ώστε ο φορητός υπολογιστής σας να λειτουργεί ως καινούργιος.


Κοινά προβλήματα που μπορεί να διορθώσει ένα νέος inverter σ’ έναν laptop:inverter_replacement.jpg

  • Η οθόνη LCD δεν ανάβει
  • Η οθόνη LCD είναι πιο σκούρα στο πάνω και στο κάτω μέρος
  • Η οθόνη LCD ανάβει αλλά μία σβήνει και μία ανάβει
  • Η οθόνη LCD είναι πολύ αχνή ή σκούρα
  • Η οθόνη LCD Screen τρεμοπαίζει

Κόστος Αντικατάστασης του inverter ενός laptop:

Το κόστος για ένα νέο inverter κυμαίνεται από €40-€90 ανάλογα με τον κατασκευαστή και το μοντέλο του laptop. Τηλεφωνήστε μας για να μάθετε το κόστος για τον inverter του laptop σας. Το κόστος της εγκατάστασης του inverter στο laptop είναι €60.


Η Αντικατάσταση του Inverter σε laptop είναι Διαθέσιμη Οπουδήποτε στην Ελλάδα:

Σας προσφέρουμε την υπηρεσία αντικατάστασης του inverter του laptop σας οπουδήποτε στην Ελλάδα. Απλώς θα πρέπει να πακετάρετε και να αποστείλετε το laptop σας στα γραφεία μας στην Αθήνα, όπου εμείς θα αντικαταστήσουμε τον inverter του laptop σας και θα σας επιστρέψουμε το laptop σας μέσα σε 2 ημέρες (Εάν ο inverter του φορητού σας υπολογιστή δεν είναι άμεσα διαθέσιμος μπορεί να χρειαστούν 10 ημέρες για να το παραγγείλουμε). Τα έξοδα αποστολής χρεώνονται σε σας.Επισκευή Laptop

Αντικατάσταση Inverter Laptop

Αντικαθιστούμε τον Inverter σας.