Τεχνική Υποστήριξη Υπολογιστών

Επισκευή Laptop Fujitsu Siemens

Επισκευή Laptop Fujitsu Siemens

Επισκευή Laptop Fujitsu

Εξοικονομήστε χρήματα επισκευάζοντας τον Fujitsu φορητό υπολογιστή σας σε πολύ χαμηλότερο κόστος από αυτό της αγοράς νέου. Πιό κάτω θα βρείτε μερικές από τις υπηρεσίες επισκευής laptop Fujitsu που παρέχει η PC Express.
Αναβάθμιση σκληρού δίσκου Φορητού Υπολογιστή Fujitsu Siemens

Αναβάθμιση σκληρού δίσκου Φορητού Υπολογιστή Fujitsu

Ξεμείνατε από ελεύθερο χώρο στον σκληρό δίσκο του φορητού σας υπολογιστή της Fujitsu; Μπορείτε πλέον να αναβαθμίσετε τον σκληρό δίσκο όχι μόνο στον σταθερό αλλά και στο φορητό σας υπολογιστή. Οι τεχνικοί της PC Express μπορούν να εγκαταστήσουν έως και 500 GB, 7200 RPM στον σκληρό δίσκο του φορητού σας υπολογιστή της Fujitsu. Μάθετε για την υπηρεσία μας αναβάθμισης σκληρού δίσκου φορητού υπολογιστή Fujitsu.
Επισκευή πληκτρολογίου Fujitsu Siemens

Επισκευή πληκτρολογίου Fujitsu

Κολλάνε ή δεν λειτουργούνε τα πλήκτρα του φορητού υπολογιστή σας; Δεν λειτουργεί σωστά το πληκτρολόγιο σας; Επισκευάστε ή αντικαταστήστε το πληκτρολόγιο του Fujitsu φορητού υπολογιστή σας με την υπηρεσία επισκευής πληκτρολόγιου φορητού υπολογιστή Fujitsu της PC Express.
Aντικατάσταση inverter Φορητού Υπολογιστή Fujitsu Siemens

Aντικατάσταση inverter Φορητού Υπολογιστή Fujitsu

Παρουσιάζει αμυδρή εικόνα ή τρεμοσβήνει η LCD οθόνη σας; Το backlight της οθόνης του φορητού σας υπολογιστή ελέγχεται απο τον Inverter και ευθύνεται γι’ αυτό το πρόβλημα. Οι έμπειροι τεχνικοί της PC Express μπορούν να αντικαταστήσουν τον προβληματικό inverter του Fujitsu laptop σας. Καλέστε μας για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την υπηρεσία μας επισκευής inverter φορητού υπολογιστή Fujitsu.
Επισκευή οθόνη laptop Fujitsu Siemens

Επισκευή οθόνη laptop Fujitsu

Έχει σπάσει η ραγίσει η οθόνη του Fujitsu laptop σας; Βλέπετε γραμμές ή καμμένα pixel στην οθόνη του Fujitsu laptop σας; Η PC Express αντικαθιστά την οθόνη του Fujitsu φορητού σας υπολογιστή με μία καινούρια 50% φθηνότερα από το αν την πηγαίνατε στην αντιπροσωπεία της Fujitsu για την αντικατάσταση.
Ανάκτηση δεδομένων Φορητού Υπολογιστή Fujitsu Siemens

Ανάκτηση δεδομένων Φορητού Υπολογιστή Fujitsu

Χάσατε τα αρχέια σας εξαιτίας μηχανικών προβλημάτων, διαγραμμένα αρχεία, format, υπερβολικό γράψιμο, δυσλειτουργία του λογισμικού ή από ιούς; Οι τεχνικοί μας είναι ειδικοί στην ανάκτηση δεδομένων φορητού υπολογιστή Fujitsu και μπορούν να ανακτήσουν τα δεδομένα σας με 90% ποσοστό επιτυχίας στην ανάκτηση δεδομένων από σκληρούς δίσκους φορητών υπολογιστών που έχουν υποστεί ζημιά. Μάθετε για την υπηρεσία μας ανάκτησης δεδομένων φορητού υπολογιστή Fujitsu.
Υπερθέρμανση Φορητού Υπολογιστή Fujitsu Siemens

Υπερθέρμανση Φορητού Υπολογιστή Fujitsu

Υπερθερμαίνεται ο φορητός σας υπολογιστής και δυσλειτουργεί ή κλείνει; Ένας εσωτερικός καθαρισμός και πιθανή αντικατάσταση του ανεμιστήρα του φορητού σας υπολογιστή της Fujitsu μπορεί να λύσει αυτό το πρόβλημα αλλά και πιθανώς να σας γλυτώσει από περισσότερα έξοδα. Η αμέλεια καθαρισμού και συσσώρευση σκόνης μπορεί να σας αναγκάσει να αντικαταστήσετε τη μητρική πλακέτα του φορητού σας υπολογιστή Fujitsu στο μέλλον. Καλέστε μας για περισσότερες πληροφορίες.
Επισκευή laptop Fujitsu Siemens power jack

Επισκευή laptop Fujitsu power jack

Δεν φορτίζει σωστά ο φορητός σας υπολογιστής Fujitsu; Έχει χαλάσει το βύσμα ή δεν μένει στην θέση του; Πιθανόν να χρειάζετε αντικατάσταση ο DC power jack του φορητού σας υπολογιστή. Η PC Express παρέχει υπηρεσία επισκευής βύσματος τροφοδοσίας φορητού υπολογιστή Fujitsu.
Αντικατάσταση motherboard Φορητού Υπολογιστή Fujitsu Siemens

Αντικατάσταση motherboard Φορητού Υπολογιστή Fujitsu

Σε περίπτωση που χάλασει η μητρική πλακέτα του φορητού σας υπολογιστή της Fujitsu, η PC Express μπορεί να σας την αντικαταστήσει με ένα καινούριο motherboard της Fujitsu. Με την υπηρεσία αυτή μπορείτε να εξοικονομήσετε έως και 50% από το κόστος του service της Fujitsu. Μάθετε περισσότερα για την υπηρεσία αντικατάστασης motherboard της Fujitsu.