Τεχνική Υποστήριξη Υπολογιστών
en English gr Greece

Τεχνική Υποστήριξη Η/Υ

Αναβαθμίσεις Υπολογιστών

Αναβάθμιση σκληρού δίσκου
Αν δεν έχετε αρκετό διαθέσιμο χώρο στο σκληρό δίσκο του υπολογιστή σας, μπορούμε να εγκαταστήσουμε ένα νέο σκληρό δίσκο μεγάλης χωρητικότητας στον ηλεκτρονικό υπολογιστή σας.  Με τις υπηρεσίες μας, δεν θα χαθεί ούτε θα αλλάξει καμία από τις ρυθμίσεις των Windows ή των προγραμμάτων σας.  Ο ηλεκτρονικός υπολογιστής σας θα είναι ό ίδιος ακριβώς, εκτός από ότι θα έχει περισσότερο ελεύθερο χώρο σκληρού δίσκου. (Η τιμή της νέας μονάδας σκληρού δίσκου δεν περιλαμβάνεται στην τιμή.)
Αναβάθμιση μνήμης RAM
Η αναβάθμιση της μνήμης RAM ενός ηλεκτρονικού υπολογιστή είναι συχνά η καλύτερη λύση για την συνολική αύξηση της απόδοσης του υπολογιστή σας.
Αναβάθμιση Κάρτας Γραφικών
Μπορούμε να αναβαθμίσουμε την κάρτα γραφικών σας ώστε να μπορείτε να παίζετε τα πιο σύγχρονα παιχνίδια στον υπολογιστή σας.
Αναβάθμιση Μητρικής κάρτας
Μπορεί να θέλετε να αναβαθμίσετε τη μητρική σας κάρτα αν θέλετε να χρησιμοποιήσετε περισσότερες θύρες USB 2.0, Firewire, e-SATA ή θέλετε ένα πιο γρήγορο δίαυλο συστήματος ( system bus).
Πλήρης Αναβάθμιση Υπολογιστή
Μπορούμε να αναβαθμίσουμε όσα μέρη του υπολογιστή σας θέλετε όπως: κεντρική μονάδα επεξεργασίας, μνήμη RAM, μητρική κάρτα, σκληρός δίσκος, μονάδες dvd-r/blue ray και πολλά άλλα.

Γλιτώστε χρήματα χρησιμοποιώντας πρόσθετες υπηρεσιές στην ίδια επίσκεψη!

Με την Εκπτωση Πολλαπλής Εξυπηρέτησης: κατά την διάρκεια μιας επίσκεψης χρεώνουμε στη μισή τιμή κάθε πρόσθετη υπηρεσία μας εκτός της βασικής (του ίδιου ή μικρότερου κόστους)!

Η PC Express ειδικεύεται στην επισκευή υπολογιστών όπως και στην επισκευή laptop, ανεξαρτήτως από πού το αγοράσατε.