Τεχνική Υποστήριξη Υπολογιστών

Επισκευή Laptop Compaq

Επισκευή Laptop Compaq

Επισκευή Laptop Compaq

H PC Express μπορεί να επισκευάσει τον Compaq φορητό υπολογιστή σας σε πολύ χαμηλότερο κόστος από το να αγοράζατε έναν καινούργιο. Δείτε εδώ μερικές από τις υπηρεσίες επισκευής laptop Compaq που παρέχει η PC Express και εξοικονομήστε χρήματα.
Επισκευή πληκτρολογίου Compaq

Επισκευή πληκτρολογίου Compaq

Είναι χαλασμένο το πληκτρολόγιο του φορητού σας υπολογιστή της Compaq; Δεν λειτουργεί σωστά το πληκτρολόγιό σας; Λείπουν ή κολλάνε πλήκτρα από τον φορητό σας υπολογιστή; Οι τεχνικοί μας μπορούνε να επισκευάσουν ή να αντικαταστήσουν το πληκτρολόγιο του Compaq φορητού υπολογιστή σας. Μάθετε για την υπηρεσία μας επισκευής πληκτρολόγιου φορητού υπολογιστή Compaq.
Επισκευή οθόνη laptop Compaq

Επισκευή οθόνη laptop Compaq

Εάν έχει σπάσει η οθόνη του Compaq φορητού υπολογιστή σας ή έχει υποστεί ζημιά, οι έμπειροι τεχνικοί της PC Express μπορούνε να αντικαταστήσουνε την οθόνη του Compaq φορητού σας υπολογιστή με μία καινούρια 50% φθηνότερα από το αν την πηγαίνατε στην αντιπροσωπεία της Compaq για την αντικατάσταση.
Aντικατάσταση inverter Φορητού Υπολογιστή Compaq

Aντικατάσταση inverter Φορητού Υπολογιστή Compaq

Ο Inverter ελέγχει την τάση που τροφοδοτεί το backlight της οθόνης του φορητού σας υπολογιστή Compaq και ευθύνεται για προβλήματα αμυδρής εικόνας ή τρεμοπαίξιμο της οθόνης. Μπορούμε να αντικαταστήσουμε τον προβληματικό inverter του Compaq laptop σας. Μάθετε για την υπηρεσία μας επισκευής inverter φορητού υπολογιστή Compaq.
Επισκευή laptop Compaq power jack

Επισκευή laptop Compaq power jack

Εάν μετακινείτε συνεχώς το βύσμα, στρίβοντάς και λυγίζοντάς το, προσπαθώντας να το τοποθετήσετε σωστά ώστε να φορτίσει ο φορητός σας υπολογιστής Compaq, ή δεν φορτίζει καθόλου ο φορητός υπολογιστής σας, πιθανώς ο DC power jack του φορητού σας υπολογιστή είναι χαλασμένος. Μάθετε περισσότερα για την υπηρεσία μας επισκευής βύσματος τροφοδοσίας φορητού υπολογιστή Compaq.
Υπερθέρμανση Φορητού Υπολογιστή Compaq

Υπερθέρμανση Φορητού Υπολογιστή Compaq

Μήπως ο φορητός σας υπολογιστής Compaq υπερθερμαίνεται και έπειτα κλείνει μόνος του; Αντικατάσταση του ανεμιστήρα του φορητού υπολογιστή σας της Compaq και εσωτερικός καθαρισμός του laptop σας μπορεί να λύσει το πρόβλημα αυτό. Επίσης αυτή η υπηρεσία μπορεί να σας γλιτώσει από αναγκαστική αντικατάσταση του motherboard στο μέλλον. Καλέστε μας για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την υπηρεσία μας φορητού υπολογιστή Compaq.
Αντικατάσταση motherboard Φορητού Υπολογιστή Compaq

Αντικατάσταση motherboard Φορητού Υπολογιστή Compaq

Δεν λειτουργεί η μητρική πλακέτα του φορητού σας υπολογιστή της Compaq; Μπορούμε να εξοικονομήσουμε για εσάς έως και 50% από το κόστος του service της Compaq με το να σας το αντικαταστήσουμε με ένα καινούριο motherboard της Compaq. Καλέστε μας για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την εγκατάσταση motherboard της Compaq.
Αναβάθμιση σκληρού δίσκου Φορητού Υπολογιστή Compaq

Αναβάθμιση σκληρού δίσκου Φορητού Υπολογιστή Compaq

Πιθανότατα γνωρίζετε ότι μπορείτε να αναβαθμίσετε τον σκληρό δίσκο του σταθερού υπολογιστή σας, αλλά μπορεί να μην ξέρετε ότι μπορείτε να αναβαθμίσετε το σκληρό δίσκο στον Compaq φορητό υπολογιστή σας. Δεν υπάρχει λόγος να κουράζεστε με το να διαχειρίζεστε καθημερινά τον ελεύθερο χώρο του σκληρού δίσκου του laptop σας. Σήμερα μπορούμε να εγκαταστήσουμε έως και 500 GB, 7200 RPM στον σκληρό δίσκο του φορητού σας υπολογιστή της Compaq . Μάθετε για την υπηρεσία μας αναβάθμισης σκληρού δίσκου φορητού υπολογιστή Compaq.
Ανάκτηση δεδομένων Φορητού Υπολογιστή Compaq

Ανάκτηση δεδομένων Φορητού Υπολογιστή Compaq

Εάν έχετε χάσει τα αρχεία σας από το σκληρό δίσκο του φορητού σας υπολογιστή της Compaq εξαιτίας μηχανικών προβλημάτων, διαγραμμένα αρχεία, format, υπερβολικό γράψιμο, δυσλειτουργία του λογισμικού και ιούς, μπορούμε να ανακτήσουμε τα δεδομένα σας. Οι τεχνικοί μας ειδικεύονται στην ανάκτηση δεδομένων από σκληρούς δίσκους φορητών υπολογιστών που έχουν υποστεί ζημιά, με ποσοστό επιτυχίας άνω του 90%. Μάθετε για την υπηρεσία μας ανάκτησης δεδομένων φορητού υπολογιστή Compaq.