Τεχνική Υποστήριξη Υπολογιστών

AVG Anti Virus Gold Partner

Η PC Express είναι εξουσιοδοτημένος μεταπωλητής των προϊόντων ασφάλειας της AVG. Πρόσφατα προαχθήκαμε στο επίπεδο Gold του προγράμματος μεταπωλητών της AVG.


Η χρήση του ηλεκτρονικού υπολογιστή και του Internet γίνεται όλο και περισσότερο μέρος της καθημερινής μας ζωής. Χρησιμοποιούμε τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές για να λειτουργήσουν οι επιχειρήσεις μας, να αποθηκεύσουμε τις οικογενειακές μας ψηφιακές φωτογραφίες και βίντεο, για να επικοινωνήσουμε με τους συνεργάτες μας, την οικογένεια και τους φίλους μας, να έχουμε πρόσβαση στους τραπεζικούς μας λογαριασμούς και για πολλές άλλες χρήσεις. Αυτές οι λειτουργίες διευκολύνουν τη ζωή μας. Όμως μέσα σε αυτές τις διευκολύνσεις ελλοχεύουν και κίνδυνοι. Το Internet είναι γεμάτο από ιούς και spyware που θα υποκλέψουν τις προσωπικές σας πληροφορίες, θα καταστρέψουν τον υπολογιστή σας ή ακόμα και θα διαγράψουν τα αρχεία στον υπολογιστή σας. Το AVG Internet Security σχεδιάστηκε ώστε να διατηρεί τον υπολογιστή σας ασφαλή από τους κινδύνους που ελλοχεύουν. Το AVG σας βοηθά να θωρακίσετε τον υπολογιστή σας από τους κινδύνους που υπάρχουν στο Internet παρέχοντας σας συνολική προστασία ενάντια σε ιούς spyware και παρέχοντας τείχος προστασίας ενώ είναι εύκολο στη χρήση και καταναλώνει ελάχιστους πόρους του υπολογιστή σας.


AlΠροστασία Όλα σε ένα

 • Anti-Virus: προστασία ενάντια σε ιούς, σκουλίκια (worms) και δούρειους ίππους
 • Anti-Spyware: προστασία ενάντια σε κακόβουλα προγράμματα τύπου spyware, adware και υποκλοπής προσωπικών δεδομένων
 • Anti-Root kit: προστασία ενάντια σε κρυφές απειλές (root kits)
 • Anti-Spam: φιλτράρισμα των ανεπιθύμητων και δόλιων μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (ηλεκτρονικό ψάρεμα)
 • Web Shield  & Link Scanner: προστασία ενάντια σε κακόβουλους δικτυακούς τόπους
 • Firewall: προστασία ενάντια σε hackers
 • System Tools: για εύκολη διαχείριση συστήματος

Εύκολη στη χρήση, αυτοματοποιημένη προστασία

To AVG Internet Security παρέχει προστασία σε πραγματικό χρόνο, αυτόματες ενημερώσεις, έλεγχο στο παρασκήνιο, με χαμηλές επιπτώσεις, για απειλές στο Διαδίκτυο, άμεση τοποθέτηση σε καραντίνα ή αφαίρεση των μολυσμένων αρχείων και εξασφαλίζει μέγιστη προστασία. Κάθε ενέργεια ανάμεσα στον υπολογιστή σας και το Internet ελέγχεται, ώστε τίποτα να μη μπορεί να εισέλθει στο σύστημα σας χωρίς να το γνωρίζετε. Το AVG ελέγχει σε πραγματικό χρόνο:

 • Όλα τα αρχεία περιλαμβανομένων των εγγράφων, εικόνων και εφαρμογών
 • Τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (υποστηρίζονται όλα τα δημοφιλή προγράμματα διαχείρισης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου όπως τα MS Outlook και το Thunderbird)
 • Την ανταλλαγή άμεσων μηνυμάτων και τις επικοινωνίες P2P
 • Τη λήψη αρχείων και τις online συναλλαγές όπως τις αγορές και τις τραπεζικές συναλλαγές
 • Τα αποτελέσματα αναζήτησης και όποια άλλες υπερ-συνδέσεις στις οποίες κάνετε κλικ

Ασφάλεια στο Internet για να έχετε το κεφάλι σας «ήσυχο»

Η νέα ασπίδα ιστού ελέγχει κάθε ιστοσελίδα τη στιγμή που κάνετε κλικ στη σύνδεσή της για να εξασφαλίσει ότι δεν θα λάβετε κάποιο κρυμμένο επιβλαβές αρχείο. Όλες οι συνδέσεις στις σελίδες αποτελεσμάτων των μηχανών αναζήτησης όπως το Google, το Yahoo, και το MSN αναλύονται από το LinkScanner και αναφέρεται το τρέχον επίπεδο απειλής που μπορεί να κρύβουν, σε πραγματικό χρόνο, πριν κάνετε κλικ και επισκεφτείτε το δικτυακό τόπο.


Εύκολο σύστημα διαχείρισης

Τα νέα εργαλεία συστήματος σας δίνουν τη δυνατότητα να ρυθμίσετε με εύκολο τρόπο, τις ρυθμίσεις ιδιωτικότητας, τις συνδέσεις και τα πρόσθετα του φυλλομετρητή ιστού, όλα από ένα σημείο.


Προστασία από ιούς που την εμπιστεύονται εκατομμύρια χρήστες

Η πολυβραβευμένη τεχνολογία προστασίας από ιούς του AVGπαρέχει προστασία σε εκατομμύρια χρήστες και έχει πιστοποιηθεί από τους μεγαλύτερους οργανισμούς ελέγχου λογισμικού προστασίας από ιούς (VB100%, ICSA, West Coast Labs Checkmark).


Δεν υπάρχουν κρυμμένα κόστη

Όταν αγοράζετε ένα προϊόν της AVG, στην τιμή του περιλαμβάνεται οτιδήποτε χρειάζεστε για όλη τη διάρκεια της άδειας χρήσης – τεχνική υποστήριξη, ενημερώσεις για ιούς, και νέες εκδόσεις των προγραμμάτων.